Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
Recnik
Наслови

Електронската архива на наслови Ви овозможува преглед на наслови во дневните печатени медиуми кои директно или индиректно се поврзани со Управата за јавни приходи и активностите на даночната администрација.

Медиум Година Месец  
Преглед
Датум Медиум Новинар Наслов
04.04.2008  Вест И.С  Ги плаќаат казните и пак не издаваат фискални External
04.04.2008  Вечер Елизабета Арсоска  Пломбата на Стела не го запре бизнисот External
03.04.2008  Вечер Горан Галевски  Ем пензиичка ем платичка в џеб! External
02.04.2008  Вечер Р.В  Петра Митева ја растурила Управата за јавни приходи External
02.04.2008  Вечер Весна М. Божиновска  Поднесените даночни пријави зголемени за 400 насто! External
02.04.2008  Утрински весник К.Ч  Ревизија - УЈП наградувала вработени во изборна кампања External
22.03.2008  Време Наталија Томовска  Се зголемува наплатата на даноци - Од кириите собрани три милиони евра External
22.03.2008  Дневник Ида Протуѓер  Собрани за 22 милиони евра повеќе даноци External
17.03.2008  Утрински весник Мирче Јовановски  Жетва на даноци External
15.03.2008  Вест А.С  Последен ден за пријавување на приходите External
15.03.2008  Вечер Поради даночните пријави - УЈП денеска ќе работи продолжено External
15.03.2008  Време МИшко Иванов  Турканици во Управата за јавни приходи - Се истепаа да пријават данок 
15.03.2008  Дневник Г.Р  Турканици за пријавување данок External
15.03.2008  Утрински весник А.С  Денес последен ден за пријавите, УЈП претрупана од граѓани External
15.03.2008  Шпиц Турканици за пријавување данок 
14.03.2008  Вечер Весна М. Божиновска  Калабалак на шалтерите на УЈП External
13.03.2008  Вест А.А  “Зегин“ наплаќа повисок данок за лекови External
12.03.2008  Вест А.С  Управата за јавни приходи потсетува - Пријавете персоналец до сабота 
12.03.2008  Вечер С.Бл.  Според официјалните податоци на УЈП - Берзански играч ќарил 5 милиони евра во 2006 година External
12.03.2008  Време Н.С  Данокот оставен за последен ден - На даночните обврзници не им се брза External
Страници:  


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија