Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Интервјуа
Година Медиум  

06.10.2020
ГОСТУВАЊЕ ВО УТРИНСКА ПРОГРАМА ПО ПОВОД ПРЕТСТОЈНИОТ ПРОДОЛЖЕН ВИКЕНД БЕЗ ДДВ
06.10.2020 Скопје, В.Д Директорот на Управата за јавни приходи Фарук Омери преку директно вклучување во утринска програма информираше за претстојниот викенд без ДДВ...
 
11.03.2020
Заедно со граѓаните се бориме против сивата економија
ИНТЕРВЈУ СО САЊА ЛУКАРЕВСКА, ДИРЕКТОРКА НА УЈП: Со помош на граѓаните, кои бараат да им се издадат фискални сметки при нивните пазарења и потоа ја скенираат валидната фискална сметка, заедно учествуваме во „борбата“ против оние даночни обврзници, кои се обидуваат да го скријат односно да не го прикажат прометот што навистина го прават, истакнува директорката на УЈП Сања Лукаревска...
 
02.09.2019
Тврдам и ќе докажам дека не сме неми набљудувачи во случајот „Рекет“
ИНТЕРВЈУ СО САЊА ЛУКАРЕВСКА, ДИРЕКТОРКА НА УЈП: Тврдам и ќе докажам дека не сме неми набљудувачи во случајот „Рекет“...
 
Страници: 


 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија