Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Календар на настани

Календарот на настани обезбедува преглед и информации за актуелните и идните активности на УЈП.


Јули, 2017
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Понеделник, 17.07.2017 - Петок, 21.07.2017, Скопје, Дебар, Пробиштип, Струмица, Битола, Свети Николе, Штип, Куманово, Крива Паланка, Неготино, Гевгелија, Ресен, Кочани, Велес, Делчево, Кратово, Тетово, Берово, Радовиш, Охрид, Прилеп, Македонски Брод, Кавадарци, Крушево, Кичево, Струга,
Обуки - Регистрирање на готовински плаќања, оданочување со ддв и пријавување на приходи од имот и имотни права
Посетете ги обуките за оданочување со ДДВ, регистрирање на готовински плаќања и пријавување на приходи од издавање под закуп на движен и недвижен имот, кои Управата за јавни приходи ги организира во вашиот град/општина. На еднодневното советување, сите лица кои се занимаваат со трговија, угостителство, превоз, хотелиерство, сместување и ноќевање на лица и други кои се заинересирани имаат можност да се стекнат со знаења и практични примери за начинот на оданочување со ДДВ, регистрирање на готовински плаќања и пријавување и оданочување на приходите од издавање под закуп на движен и недвижен имот...
 
Вторник, 11.07.2017 11:30 - 12:00, Управа за јавни приходи – Генерална дирекција Скопје (зграда НБРМ), 2-ри кат
Конференција за медиуми „Даночни мерки и предизвици на даночните реформи“
Ги покануваме претставниците на медиумите на прес конференцијата на тема „Даночни мерки и предизвици на даночните реформи“ на која ќе бидат презентирани даночните мерки на УЈП за обезбедување на даночна усогласеност и даночните реформи во делот на персоналниот данок. Настанот ќе се одржи во Управа за јавни приходи – Генерална дирекција Скопје (зграда НБРМ), 2-ри кат, на 11.07.2017 / вторник, со почеток од 11.30 часот...
 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија