Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Recnik
Наслови

Електронската архива на наслови Ви овозможува преглед на наслови во дневните печатени медиуми кои директно или индиректно се поврзани со Управата за јавни приходи и активностите на даночната администрација.

Медиум Година Месец  
Преглед
Датум Медиум Новинар Наслов
04.01.2008  Дневник Н.Н.С  За случајот Мијалков отчет пред пратениците 
02.01.2008  Вечер Весна М. Божиновска  Данокот на добивка и персоналецот паднаа на 10 проценти External
02.01.2008  Утрински весник Александрија Стевковска  УЈП ќе наплаќа царина од 2010 година External
01.01.2008  Утрински весник Катица Чангова  УЈП ќе го проверува имотот на гувернерот Гошев External
Страници:  


© Управа за јавни приходи на Република Македонија