Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Фото галерија
16.06.2015
Реновирање на Контакт / Повикувачки Центар на УЈП со финансиска поддршка на Европска Унија
Управата за јавни приходи ја започна имплементацијата на Проектот „Реновирање и адаптација на приземјето на Управа за јавни приходи - Регионална дирекција Скопје со цел да биде новиот Контакт центар / Повикувачки центар на УЈП“, финансиран од Европската Унија. Со имплементацијата на овој проект треба да се креираат услови за воспоставување на новата работна средина за Контакт центарот / Повикувачки центар на УЈП, односно модерен и поголем простор кој ќе овозможи подобрување на услугите и доброволната усогласеност на даночните обврзници за навремено исполнување на обврските, но пред сè зајакнување на партнерскиот однос на Управата за јавни приходи со даночните обврзници...
 
28.11.2014
Крводарителска акција на даночниците „Капка крв, спасува живот“
Крводарителската акција на даночниците под мотото „Капка крв, спасува живот“ традиционално се организира трета година по ред во пресрет на одбележувањето на Св. Матеј - Денот на даночниците (29 Ноември) и во рамките на програмите за општествена одговорност на Управата за јавни приходи. 120 даночници даруваа крв на 16 пункта низ Македонија, поставени во центрите за дарување крв во...
 
03.06.2014
Директорот Трајковски на регионална конференција во Приштина
Приштина (30 мај 2014) - Во насока на зголемување на соработката во фискалната, финансиската и економската област, на иницијатива на Министерството за финансии на Косово, се одржа Регионалната конференција на тема „Интензивирање на соработката, надминување на економските предизвици, зголемена регионална економска соработка и заеднички напори против сивата економија". За време на конференцијата министрите за финансии, директорите на даночните и царински управи од Македонија, Косово, Албанија, Хрватска и Црна Гора...
 
03.04.2014
Директорот Трајковски на средби со бизнисмените од источниот регион
Директорот Трајковски денеска ќе оствари средби со бизнисмените од Радовиш и Струмица и околните општини, на кои покрај одговори и дискусија за отворените прашања на даночните обврзници за актуелните даночни политики и работењето на УЈП, ќе биде промовирана и новата електронска услуга на УЈП за поднесување на барања и издавање на уверенија/потврди преку е-Даноци. Во текот на денешниот ден, средби се организирани и во Валандово и Гевгелија...
 
28.03.2014
TAIEX Работилница „е-Услуги, ДДВ и е-Фактури“
Скопје - Управата за јавни приходи во соработка со инструментот за техничка помош и размена на информации TAIEX, во периодот од 20 до 21 март 2014 година во Хотел Арка, одржа Работилница на тема „е-Услуги, ДДВ и е-Фактури“...
 
Страници: 


 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија