Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
УЈП и МФ ќе направат сериозна анализа за измени во поглед на ДДВ од следната година
01.02.2018

(Скопје, 01.02.2018) Изјава на Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска од „Првата меѓународна контролинг конференција“.

 

ВИДЕО

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА

01   01   01   01  
 
 
 
 
               
01              
             
               
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија