Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Recnik
Отворени повици
Наслов Датум на објава Тип
Оглас за продажба на движни предмети-опрема по пат на усна јавна аукција 15.05.2009 е-Аукции
Оглас за продажба на движни предмети-опрема по пат на прва усна јавна аукција 05.05.2009 е-Аукции
Заклучок за продажба на движни ствари по пат на непосредна спогодба 29.04.2009 е-Аукции
Огласи - Јавна аукција, Регионални дирекции на УЈП 15.01.2009 е-Аукции
Поднесување на Годишна даночна пријава (образец “ПДД-ГДП“) за утврдување на персонален данок на доход во 2008 година 26.12.2008 Јавна покана
Огласи - Јавна аукција, Регионални дирекции на УЈП 15.12.2008 е-Аукции
Објава за ангажирање на кадри од областа информатичка и комуникациона технологија 17.11.2008 Вработување
Огласи - Јавна аукција, Регионални дирекции на УЈП 15.11.2008 е-Аукции
Поднесување на Годишна даночна пријава (образец “ПДД-ГДП“) за утврдување на персонален данок на доход во 2007 година 26.12.2007 Јавна покана
Поднесување на Годишна даночна пријава (образец “ПДД-ГДП“) за утврдување на персонален данок на доход во 2006 година 22.12.2006 Јавна покана
Страници: 


 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија