Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Општа даночна регулатива

Опшатата даночна регулатива овозможува преглед на акти кои го регулираат делокругот, организацијата, начинот на вршење на работата и раководењето со Управата за јавни приходи;  даночната постапка и сл.

Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Општа даночна регулатива
Закони
25.11.2022 
Општа даночна регулатива
Закони
13.11.2015 
Општа даночна регулатива
Закони
03.05.2023 
Општа даночна регулатива
Закони
26.04.2021 
Општа даночна регулатива
Кодекс
29.10.2013 
Општа даночна регулатива
Одлуки
28.12.2015 
Општа даночна регулатива
Полиса
16.06.2017 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
31.07.2016 
Општа даночна регулатива
Правилници
24.03.2011 
Општа даночна регулатива
Правилници
05.02.2019 
Општа даночна регулатива
Упатства
27.12.2023 
Општа даночна регулатива
Упатства
22.01.2014 
Општа даночна регулатива
Уредби
11.07.2020 
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија