Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на отворен повик

Одлука за избор на кандидат по Интерен оглас.бр.1/2018
Тип на отворен повик: Интерен оглас Датум на објава: 16.04.2018 

Одлука број 04-2654/4 од 16.04.2018 година за избор на кандидат по Интерниот оглас бр.1/2018 за унапредување на административен службеник во УЈП

Pdf_16   Одлука за избор на кандидат по Интерен оглас.бр.1/2018  (524 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија