Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
Наслови

Електронската архива на наслови Ви овозможува преглед на наслови во дневните печатени медиуми кои директно или индиректно се поврзани со Управата за јавни приходи и активностите на даночната администрација.

Медиум Година Месец  
Преглед
Датум Медиум Новинар Наслов
16.10.2016  Вечер УЈП од ГТЦ преселен во поранешен ПИОМ External
14.10.2016  Вечер С.Ву.  На списокот на срамот УЈП стави 4.662 фирми и граѓани должници External
14.10.2016  Дневник А.Т.  Граѓани и фирми на УЈП и должат 257 милиони евра External
13.10.2016  Вест Пријавите ги приходите од закуп на имот 
13.10.2016  Вечер Граѓаните да ги пријават приходите од кирии 
13.10.2016  Слободен печат  УЈП ќе ги едуцира даночните обврзници 
13.10.2016  Утрински весник Н.Н.Ф.  УЈП предупредува да се пријават парите од кириите External
03.10.2016  Утрински весник Маја Томиќ  За над 11.000 вработени нема плата секој месец External
13.09.2016  Вест УЈП ги објави новите должници External
13.09.2016  Дневник А.Т.  Долгото кон УЈП намален на 255 милиони евра External
09.09.2016  Дневник Александра Филиповска  Газдите им исплатиле 3 милијарди евра нето-приход на речиси 900.000 граѓани External
09.09.2016  Слободен печат  УЈП присилно ќе ги наплаќа долговите за радиодифузна такса 
05.09.2016  Дневник Александра Филиповска  Од „тезги“, авторски права, дивиденди, игри на среќа, граѓаните лани пријавиле 2,6 милијарда евра бруто-приход External
30.08.2016  Дневник Александра Филиповска  Бизнисмени се обиделе да скријат данок тежок 38 милиони евра 
11.08.2016  Вест Фирмите и граѓаните не платиле 256 милиони евра данок 
11.08.2016  Дневник А.Т.  Долгот кон УЈП намален на 256 милиони евра External
11.08.2016  Слободен печат  Најголемите државни фирми, најголеми должници на УЈП 
19.07.2016  Вечер Миноски на средба со ММФ за модернизирање на УЈП External
19.07.2016  Утрински весник Миноски на средба со ММФ за модернизирање на УЈП 
12.07.2016  Дневник А.Т.  4.590 граѓани и фирми на УЈП и должат 265 милиони евра External
Страници:  


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија