Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата, содржината и начинот на доставување на податоци за приливи на средства на сметки на физички лица
Име: Правилник за формата, содржината и начинот на доставување на податоци за приливи на средства на сметки на физички лица
Објава: Службен весник на РМ бр. 26/19
Важи од: 05.02.2019 

Со овој правилник се пропишува формата, содржината и начинот на доставување на податоците за приливи на средства на сметки на физички лица.

Pdf_16   Превземи го документот  (87 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија