Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на законска регулатива
Упатство за односи со јавноста и комуникација со медиуми
Име: Упатство за односи со јавноста и комуникација со медиуми
Објава: УЈП-ОЈ-У.2-01/1
Важи од: 22.01.2014 

Со ова упатство се пропишува начинот на остварување на комуникацијата со средствата за јавно информирање (медиуми) и односите со јавноста на Управата за јавни приходи (УЈП).

Pdf_16   Превземи го документот  (90 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија