Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Преглед на законска регулатива
Уредба за примена на Законот за даночна постапка за време на вонредна состојба
Име: Уредба за примена на Законот за даночна постапка за време на вонредна состојба
Објава: "Службен весник на РСМ", број 79/20, 128/20 и 140/20, Одлука на Уставен суд У бр. 84/2020 од 24.06.2020 година )
Важи од: 11.07.2020 

 

 Уредување согласно одлука на Уставен суд У.бр 84/2020 од 24.06.2020 година

Pdf_16   Уредба за примена на Законот за даночна постапка за време на вонредна состојба  (31 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија