Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Игри на среќа
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Игри на среќа и забавни игри
Закони
26.09.2016 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
28.05.2001 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
19.02.2002 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.12.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
28.02.2014 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
14.10.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
02.03.2013 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
02.03.2013 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
21.03.2014 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
06.10.2012 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
02.07.2013 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
26.01.2013 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Правилници
13.09.2011 
Игри на среќа и забавни игри
Упатства
14.04.2014 
Игри на среќа и забавни игри
Уредби
24.04.2020 
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија