Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за начинот на плаќање на посебната давачка
Име: Правилник за начинот на плаќање на посебната давачка
Објава: Службен весник на Р.М., број 16/2002
Важи од: 19.02.2002 

Со овој Правилник се уредува начинот на плаќање на посебната давачка.

Pdf_16   Правилник за начинот на плаќање на посебната давачка  (98 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија