Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за начинот на евидентирање и одобрување на томболските картички
Име: Правилник за начинот на евидентирање и одобрување на томболските картички
Објава: Службен весник на РМ, бр.123/11
Важи од: 13.09.2011 

Со овој правилник се пропишува начинот на евидентирање и одобрување на томболските картички за приредување на играта на среќа томбола од затворен тип.
 

Pdf_16   Превземи го документот  (23 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија