Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на образецот на барањето за промена на деловната просторија во која се приредуваат игри на среќа во казино
Име: Правилник за формата и содржината на образецот на барањето за промена на деловната просторија во која се приредуваат игри на среќа во казино
Објава: Службен весник на РМ, бр.124/12
Важи од: 06.10.2012 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на образецот на барањето за промена на деловната просторија во која се приредуваат игри на среќа во казино.

Pdf_16   Превземи го документот  (23 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија