Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
Recnik
Данок на Добивка
Преглед
Име на регулатива
Данок
Регулатива
Важи од
Данок на добивка
Закони
01.01.2019 
Данок на добивка
Правилници
14.03.2017 
Данок на добивка
Правилници
08.05.2014 
Данок на добивка
Правилници
21.06.2019 
Данок на добивка
Правилници
18.12.2009 
Данок на добивка
Правилници
17.12.2011 
Данок на добивка
Правилници
07.04.2016 
Данок на добивка
Правилници
14.04.2011 
Данок на добивка
Правилници
19.10.2019 
Данок на добивка
Правилници
21.03.2019 
Данок на добивка
Правилници
25.11.2011 
Данок на добивка
Правилници
19.10.2019 
Данок на добивка
Правилници
21.02.2009 
Данок на добивка
Правилници
22.10.2019 
Данок на добивка
Уредби
22.01.2008 
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија