Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Recnik
Преглед на законска регулатива
Правилник за формата и содржината на барањето за претворање на финансиска поддршка за исплата на плати во грант
Име: Правилник за формата и содржината на барањето за претворање на финансиска поддршка за исплата на плати во грант
Објава: Службен весник на РСМ, бр. 315/2020
Важи од: 01.01.2021 

Со овој правилник се пропишува формата и содржината на барањето за претворање на финансиска поддршка за исплата на плати во грант.

Pdf_16   Правилник за формата и содржината на барањето за претворање на финансиска поддршка за исплата на плати во грант   (24 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија