Memorandum_mk
Преглед на отворен повик

Одлука за избор на кандидат по Интерен оглас.бр.1/2018
Тип на отворен повик: Интерен оглас Датум на објава: 16.04.2018 

Одлука број 04-2654/4 од 16.04.2018 година за избор на кандидат по Интерниот оглас бр.1/2018 за унапредување на административен службеник во УЈП

Pdf_16   Одлука за избор на кандидат по Интерен оглас.бр.1/2018  (524 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија