Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
10.10.2018
Приштина - 10 октомври 2018 година, Делегација на Управата за јавни приходи во посета на Косовската даночна администрација

Директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска и Директорот на Косовската даночна администрација Сакип Имери на денешната средба во Приштина потпишаа Меморандум за соработка.
Со потпишувањето на Меморандумот за соработка двете институции ја искажуваат својата спремност за интензивирање и продлабочување на соработката во делокругот на нивното работење, размена на искуства, трансфер на знаења и најдобри практики, потикнување на доброволна даночна усогласеност, како и превенција, откривање и борба против даночната евазија во двете земји. 

     

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија