Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
06.06.2018
Поради надградба на ИТ системите на УЈП, електронските даночни услуги во прекин на 06 јуни 2018

Се известуваат даночните обврзници и корисниците на електронските услуги на системот е-Даноци дека поради вршење на надградба на системот ќе има прекин на е-услугите на системот е-Даноци во текот на денешниот ден/06.06.2018 година (среда), во периодот од 11 до 14 часот.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија