Memorandum_mk
06.06.2018
Поради надградба на ИТ системите на УЈП, електронските даночни услуги во прекин на 06 јуни 2018

Се известуваат даночните обврзници и корисниците на електронските услуги на системот е-Даноци дека поради вршење на надградба на системот ќе има прекин на е-услугите на системот е-Даноци во текот на денешниот ден/06.06.2018 година (среда), во периодот од 11 до 14 часот.

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија