Ги покануваме претставниците на медиумите на Конференција по повод приемот на нови 170 субјекти во Дирекцијата за големи даночни обврзници (ДГДО). Настанот ќе се одржи во х.Холидеј Ин, на 25ти јануари 2017/среда, во 11.00 часот...