Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Промоција – е-Даноци за граѓани „Поднесување на Годишна даночна пријава преку интернет“
Понеделник, 06.02.2012 11:30 - 12:30, Контакт Центар на УЈП (ГТЦ 2-ри кат, над кино Милениум)

     

 

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на промоцијата на електронските даночни услуги за граѓаните со кои се овозможува поднесување на Годишната даночна пријава до УЈП преку интернет.

Настанот ќе се одржи во Контакт центарот на УЈП, лоциран во Градски трговски центар 2-ри кат (над Кино Милениум), на 06.02.2012/понеделник, со почеток во 11.30 часот.

Список на учесници
  • Никола Груевски – Претседател на Влада на РМ

  • Марта Арсовска – Томовска – Заменик министер за информатичко општество и администрација

  • Горан Трајковски – Директор на Управа за јавни приходи

  • Претставници на медиуми

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија