Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
Recnik
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ ПО ПОВОД ,,ДВЕ ГОДИНИ МОЈ ДДВ“
Четврток, 01.07.2021 10:00 - 10:30, Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје (на платото во дворот на зградата на УЈП Генерална дирекција, Kомплекс банки)

Управата за јавни приходи известува дека на ден 01.07.2021 година (четврток ) со почеток во 10.00 часот на платото во дворот на Генералната дирекција - Скопје што се наоѓа бул. Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје, Директорката на УЈП - Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција по повод ,Две години МојДДВ со граѓаните

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија