Memorandum_mk
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ ПО ПОВОД ,,ДВЕ ГОДИНИ МОЈ ДДВ“
Четврток, 01.07.2021 10:00 - 10:30, Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје (на платото во дворот на зградата на УЈП Генерална дирекција, Kомплекс банки)

Управата за јавни приходи известува дека на ден 01.07.2021 година (четврток ) со почеток во 10.00 часот на платото во дворот на Генералната дирекција - Скопје што се наоѓа бул. Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје, Директорката на УЈП - Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција по повод ,Две години МојДДВ со граѓаните

Лице за контакт
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија