Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Завршна конференција на Проектот „Развој и реинженеринг на деловните процеси на новиот интегриран даночен ИТ систем” финансиран од ЕУ
Вторник, 29.01.2019 10:00 - 12:00, ДЕУ Инфо Центар (ул.Св.Кирил и Методија бр.52в)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите да го проследат завршниот настан за проектот финансиран од ЕУ “Развој и реинжинеринг на деловните процеси на новиот интегриран даночен ИТ систем“ што ќе се одржи на 29.01.2019 г. (вторник) со почеток во 10.00 часот, во ДЕУ Инфо Центар (ул.Св.Кирил и Методија бр.52в).

 

Список на учесници
  • Фреек Јанмаат - Раководител на Секторот за економски прашања, институционален развој и прекугранична соработка, Делегација на Европската унија
  • Сања Лукаревска - Директор на Управа за јавни приходи
  • Анѓа Комшо - Проектен тим лидер во име на конзорциумот
  • Биљана Стојаноска - Координатор на проектот од Управата за јавни приходи
  • Ивана Дончевска - Заменик-координатор на проектот од Управата за јавни приходи
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (169 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија