Memorandum_mk
Завршна конференција на Проектот „Развој и реинженеринг на деловните процеси на новиот интегриран даночен ИТ систем” финансиран од ЕУ
Вторник, 29.01.2019 10:00 - 12:00, ДЕУ Инфо Центар (ул.Св.Кирил и Методија бр.52в)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите да го проследат завршниот настан за проектот финансиран од ЕУ “Развој и реинжинеринг на деловните процеси на новиот интегриран даночен ИТ систем“ што ќе се одржи на 29.01.2019 г. (вторник) со почеток во 10.00 часот, во ДЕУ Инфо Центар (ул.Св.Кирил и Методија бр.52в).

 

Список на учесници
  • Фреек Јанмаат - Раководител на Секторот за економски прашања, институционален развој и прекугранична соработка, Делегација на Европската унија
  • Сања Лукаревска - Директор на Управа за јавни приходи
  • Анѓа Комшо - Проектен тим лидер во име на конзорциумот
  • Биљана Стојаноска - Координатор на проектот од Управата за јавни приходи
  • Ивана Дончевска - Заменик-координатор на проектот од Управата за јавни приходи
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (169 KB)
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија