Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
Брифинг за медиуми „Од 1 мај 2018 – Задолжително закажи средба за користење на услугите на УЈП – Регионална дирекција Скопје“
Среда, 25.04.2018 12:00 - 13:00, Контакт центар на УЈП (зграда до ЗОИЛ)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на брифинг на тема „Од 1 мај 2018 – Задолжително закажи средба за користење на услугите на УЈП – Регионална дирекција Скопје“ на кој ќе биде презентиран системот и електронските даночни услуги за закажување на средби на УЈП кој задолжително ќе се применуваат во Регионалната дирекција Скопје од 1-ви Мај 2018 година.
Настанот ќе се одржи на 25.04.2018 година (среда), со почеток во 12.00 часот, во Контакт центар на УЈП (зграда до ЗОИЛ).

По завршувањето на настанот, претставниците на УЈП ќе дадат изјави и ќе одговараат на прашања на медиумите.

Корисни информации

Список на учесници

  • Михајло Михаилов – Раководител на Контакт центар
  • Мухедин Авдиќ - Раководител на сектор за услуги на даночни обврзници и даноци
  • Претставници на медиуми 
   
Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија