Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
Recnik
Обуки - Регистрирање на готовински плаќања, оданочување со ддв и пријавување на приходи од имот и имотни права
Понеделник, 17.07.2017 - Петок, 21.07.2017, Скопје, Дебар, Пробиштип, Струмица, Битола, Свети Николе, Штип, Куманово, Крива Паланка, Неготино, Гевгелија, Ресен, Кочани, Велес, Делчево, Кратово, Тетово, Берово, Радовиш, Охрид, Прилеп, Македонски Брод, Кавадарци, Крушево, Кичево, Струга,

Период: Од 17 Јули 2017 до 21 Јули  2017 година

Локација: Скопје, Дебар, Пробиштип, Струмица, Битола, Свети Николе, Штип, Куманово, Крива Паланка, Неготино, Гевгелија, Ресен, Кочани, Велес, Делчево, Кратово, Тетово, Берово, Радовиш, Охрид, Прилеп, Македонски Брод, Кавадарци, Крушево, Кичево, Струга, Виница, Гостивар, Македонска Каменица и Демир Хисар.

Организатор: Управа за јавни приходи - Даночна академија

Учество на обуката: Со регистрација, односно најава на наведеното контакт лице. Обуките се без финансиски надоместок.

Целна група: Физички и правни лица

Ниво: Општо

Опис на обуката: Еднодневна обука за правата и обврските на даночните обврзници според Законот за регистрирање на готовинските плаќања, Законот за данокот на додадена вредност и Законот за персонален данок на доход (приходи од имот и имотни права).

 

 
е-пошта: danochnaakademija@ujp.gov.mk
ОБУКА ЗА УСПЕХ!

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија