Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
Recnik
Избор на најкреативен цртеж - „Каква би била иднината на земјата од плаќање на даноците“
Петок, 25.12.2015 13:00 - 13:30, УЈП - Дирекција за големи даночни обврзници, ул. „12-та Ударна бригада“ бр. 2-а, Скопје

Ги покануваме претставниците на медиумите да присуствуваат на прогласувањето на победникот на Конкурсот на Управата за јавни приходи за избор на најкреативен цртеж на тема „Каква би била иднината на земјата од плаќање на даноците“ и доделувањето на подароците.

Најкреативниот цртеж изработен од учениците во средните училишта, во рамките на проектот „Фискална едукација на млади“, ќе биде дел од кампањата на УЈП за „Поднесување на Годишна даночна пријава за 2015 година“.

Лице за контакт
Pdf_16   Прес пакет  (108 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија