Memorandum_mk
Интервјуа
Година Медиум  

01.02.2019
Имаме дојави за инспектори кои биле на платен список на фирми
ИНТЕРВЈУ СО САЊА ЛУКАРЕВСКА, ДИРЕКТОРКА НА УЈП: Имаме дојави за инспектори кои биле на платен список на фирми...
 
26.07.2018
Редовно се спроведува поврат на ДДВ во законски рок
ИНТЕРВЈУ СО САЊА ЛУКАРЕВСКА, ДИРЕКТОРКА НА УЈП: Управата за јавни приходи (УЈП) во изминатиот период реализира заначајни активности за подобрување на деловниот амбиент во земјата...
 
01.06.2018
Екс функционери на УЈП под лупа за незаконско работење и шурување со фирми
ИНТЕРВЈУ: САЊА ЛУКАРЕВСКА, ДИРЕКТОРКА НА УЈП - Имаме докази, поврзани сме со институциите, покренати се повеќе нови постапки за незаконско работење на наши вработени, претходни раководители, како и за даночни обврзници кои биле бенефицирани по различни основи. Наскоро ќе излеземе со информација...
 
Страници: 


 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија