ИНТЕРВЈУ ПЕТРА МИТЕВА, ДИРЕКТОР НА УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ - Има големи даночни измамници и чесни граѓани на оваа држава. Дали се имињата звучни или не за мене се звучни бројките и сите ги гледам низ призмата на бројки. Оваа пирамида е правена така што се остварани наменски фирми, анонимни за државата, јас претпоставувам дека стојат моќници зад сето тоа, но моите инсинуации се мој впечаток, тоа не можам да го докажам. Со други зборови, сите измамници на листата што погрешиле и ја оштетиле државата ќе си одговараат.