Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Резултати од анкетата
Анкета
Анкета: Дали сметате дека УЈП ги задоволува услугите на своите клиенти?
Активна од: 03.11.2009 
Активна до: 31.12.2009 
Резултати
 
Chart?chco=ffaeae,ffec94,b0e57c,b4d8e7,56baec&chd=s:9gr&chl=%d0%b4%d0%b0+%2810608%29|%d0%bd%d0%b5+%285557%29|%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%83%d0%bc%d0%bd%d0%be+%287435%29&cht=p&chs=550x300&chxr=0,10608,7435
Табеларен преглед
Одговор Број на гласови
да 10608
не 5557
делумно 7435
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија