Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
Финансирање на политички партии

Политичката партија „Извештајот за добиените донации“ го доставува до Управата за јавни приходи, најдоцна до 31 Март за претходната година (согласно член 25 став 4 од Законот за финансирање на политичките партии).

Управата за јавни приходи е должна добиените извештаи да ги објавува на својата веб страница (согласно член 25 став 5 од од Законот за финансирање на политичките партии).

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија