Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Recnik
Преглед на даночен обврзник
ПРЕГЛЕД НА ОСНОВНИТЕ ПОДАТОЦИ
Назив ЗдруЖение на стари,слободни и прифатени сидари РЕГУЛАРНА ГОЛЕМА ЛОЖА НА МАКЕДОНИЈА во Скопје
Правна форма ОПШТЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ФОНДАЦИИ И ЗДРУЖЕНИЕ НА ГРААНИ 
Дејност Дејности на други организации врз база на зачленување неспомнати на друго место 
ЕДБ 4057009501963
Матичен број 6488080
Жиро сметка 000210064880800190
Депонент банка НЛБ ТУТУНСКА БАНКА АД СКОПЈЕ 
Адреса ОРЦЕ НИКОЛОВ 190  
Место СКОПЈЕ-КАРПОШ
Телефон  
Факс  

Пристап до повеќе информации

Пристап до повеќе податоци им е овозможен само на одредени државни институции. За да добиете пристап до повеќе информации најавете се со Вашето корисничко име и лозинка.


Најава во системот
Корисник
Лозинка
 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија