Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Септември 2018
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 31.08.2018 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / СЕПТЕМВРИ 2018

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

02 Маврово и Ростуша 7 септември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Јегуновце 11 септември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Маврово и Ростуша 14 септември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Теарце 17 септември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Маврово и Ростуша 21 септември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Желино 24 септември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда
02 Маврово и Ростуша 28 септември од 10.00 до 14.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16   Возен ред на мобилни даночни шалтери / Септември 2018  (215 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија