Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Recnik
Преглед на отворен повик

Регионални дирекции на УЈП - Огласи за јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 12.02.2010 

За подетални информации во врска со учеството на јавните аукции, преземете го документот.

Pdf_16   Превземи го документот  (474 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија