Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Recnik
Преглед на отворен повик

Оглас за отворена меѓународна тендерска постапка „Набавка на возила (комбиња), канцелариски мебел, хардвер и софтвер и друга опрема за зајакнување на капацитетот на Контакт Центар/Повикувачки Центар и Даночни Шалтери на УЈП“
Тип на отворен повик: Јавна набавка Датум на објава: 25.04.2015 
     
 

ОГЛАС ЗА ОТВОРЕНА МЕЃУНАРОДНА ТЕНДЕРСКА ПОСТАПКА
„Набавка на возила (комбиња), канцелариски мебел, хардвер и софтвер и друга опрема за зајакнување на капацитетот на Контакт Центар/Повикувачки Центар и Даночни Шалтери на УЈП“

 
 

 Број на објава: EuropeAid/135702/IH/SUP/MK

 

Министерството за финансии - Сектор за централно финансирање и склучување договори, ул. Св.Кирил и Методиј бр. 54, 1000 Скопје, има намера да додели договор за набавка за проектот „Набавка на возила (комбиња), канцелариски мебел, хардвер и софтвер и друга опрема за зајакнување на капацитетот на Контакт Центар/Повикувачки Центар и Даночни Шалтери на УЈП“ поддржан со финансиска помош од ИПА Програмата на Европската унија.

Тендерската документација е публикувана на веб-страницата на EuropeAid: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1430121057621&do=publi.detPUB&searchtype=AS&zgeo=35506&ccnt=7573878&debpub=&orderby=upd&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&page=1&aoref=135702 и на веб-страницата на Секторот за централно финансирање и склучување на договори: http://cfcd.finance.gov.mk

Крајниот рок за доставување на понудите е 25 Јуни 2015 година, 12:00 часот по средно - европско време, во просториите на Секторот за централно финансирање и склучување на договори, ул.Даме Груев бр.12, 1000 Скопје.

Дополнителни информации или објаснувања/прашања ќе бидат публикувани на веб-страницата на EuropeAid: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?ADSSChck=1430121057621&do=publi.detPUB&searchtype=AS&zgeo=35506&ccnt=7573878&debpub=&orderby=upd&orderbyad=Desc&nbPubliList=15&page=1&aoref=135702 и на веб-страницата на Секторот за централно финансирање и склучување на договори http://cfcd.finance.gov.mk

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија