Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Февруари 2015
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 29.01.2015 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи. 

ВОЗЕН РЕД / ФЕВРУАРИ 2015

Број на МДШ

Општина/Место

Датум

Период (од-до)

Локација

02 Долнени 05 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 05 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Аеродром 06 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Чашка 10 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 11 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 12 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Петровец 13 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Чашка 18 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Житоше 19 февруари од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото
03 Карбинци 23 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 24 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Зелениково 27 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Старо Нагоричани 27 февруари од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија