Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Преглед на отворен повик

ДГДО - Огласи за продажба на движни предмети по пат на усна јавна аукција
Тип на отворен повик: е-Аукции Датум на објава: 12.06.2009 

Управата за јавни приходи - Дирекција за големи даночни обврзници објавува огласи за продажба на движни предмети по пат на усна јавна аукција.

Јавните аукции ќе се одржат на ден среда 01/07/2009 година во просториите на Управата за јавни приходи - Генерална дирекција (сала за состаноци, 2-ри кат), бул. Кузман Јосифовски-Питу број 1 со почеток во 11.00 часот.

За повеќе информации во врска со типот на движните предмети, учеството на јавната аукција... превземете го документот подолу.

Pdf_16   Превземи го документот  (404 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија