Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Recnik
Преглед на отворен повик

Возен ред на мобилни даночни шалтери / Јуни 2013
Тип на отворен повик: Мобилен даночен шалтер Датум на објава: 29.05.2013 

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со трите специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи.

 

ВОЗЕН РЕД / ЈУНИ 2013
Број на МДШ Општина/Место Датум Период (од-до) Локација
03 Карбинци 03 јуни  од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Кривогаштани 05 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Чашка 05 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Бутел 07 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 11 јуни  од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Долнени  13 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Петровец 14 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Зелениково 20 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Житоше 20 јуни  од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото
02 Лозово 20 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Конче 26 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
01 Аеродром 28 јуни од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
02 Дебреште 28 јуни од 10.00 до 14.30 часот во центарот на селото

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија