Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
31.12.2018
Прилагодување на системот е-Персонален данок

Ве информираме дека на ден 02.01.2019 година ќе се врши прилагодување на системот е-Персонален данок (https://e-pdd.ujp.gov.mk) заради усогласување со законските одредби од новиот Закон за данок на личен доход , поради што системот нема да биде во функција.

Системот е-Персонален данок, прилагоден согласно новиот Закон за данок на личен доход, ќе започне со примена на 03.01.2019 година.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија