Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Recnik
28.12.2018
Работно време на даночните канцеларии на УЈП за прием на барањата за регистрација на Е-ПДД

Во врска со регистрацијата на граѓаните на системот е-ПДД и прием на барањата за регистрација, информираме дека канцелариите на Управата за јавни приходи отворени во општините Аеродром, Ѓорче Петров, Гази Баба и Кисела Вода ќе бидат отворени заклучно со 28.12.2018 година (петок), со исклучок на Даночниот шалтер во општина Чаир каде што ќе се врши прием на барањата и на 31.12.2018 година.

Останатите даночни канцеларии на Управата за јавни приходи се отворени за граѓаните на 29-ти (сабота) и 31-ти декември 2018 година (понеделник) од 07.30 до 16.30 часот.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија