Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Recnik
23.11.2018
ОТВОРЕНИ ДОПОЛНИТЕЛНИ ШАЛТЕРИ ЗА РЕГИСТРАЦИЈА НА СИСТЕМОТ Е-ПДД И ПРИЕМ НА БАРАЊАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Заради регистрација на граѓаните на системот е-ПДД и прием на барањата за регистрација, покрај шалтерите лоцирани во Регионалната дирекција Скопје (ул.„11 Октомври” бр. 27, спроти Даре Џамбаз) и претходно отворените канцеларии на УЈП во општината Аеродром (општинска зграда на втори кат) и општина Ѓорче Петров (зграда на урбана заедница Ѓорче Петров-кај полициската станица), УЈП отвори и два нови шалтери лоцирани:

  • Во општина Кисела Вода - барака број 4 и
  • Во општина Гази Баба - барака за едношалтерски систем (поранешен даночен шалтер на УЈП).

Канцелариите на УЈП во општините Кисела Вода и Гази Баба ќе бидат отворени од 26.11.2018 година до 31.12.2018 година со работно време од 08:00 до 16:00 часот.

За дополнителни информации, граѓаните можат да се обратат во Инфо центарот 0800 33 000.
 

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија