Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
29.05.2018
Поради надградба на ИТ системите на УЈП, електронските даночни услуги во прекин на 30 мај 2018

Се известуваат даночните обврзници и корисниците на електронските услуги на системот е-Персонален данок дека поради вршење на надградба на системот ќе има прекин на е-услугите на системот е-Персонален данок во текот на утрешниот ден/30.05.2018 година (среда), во периодот од 8 до 12 часот.

 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија