Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
Recnik
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ ЗА ОСТВАРЕНИ НАЈВИСОКИ ГОДИШНИ БРУТО ПРИХОДИ ВО 2018
Среда, 26.02.2020 11:00 - 11:30, Кузман Јосифовски Питу бр.1 (Комплекс банки 2-ри кат)

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на прес конференција на којашто ќе бидат презентирани највисоките годишни бруто приходи пријавени во Годишната даночна пријава (ГДП) за 2018 -та година.

Список на учесници
  • Сања Лукаревска - Директор на УЈП
  • Ивана Дончевска - Раководител на Сектор
  • Мухедин Авдиќ - Раководител на Сектор
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
Pdf_16   Прес пакет  (253 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија