Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ – ВТОРА ИСПЛАТА ОД МОЈДДВ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ВРАЌАЊЕ НА ДЕЛ ОД ДДВ КАЈ ФИЗИЧКИТЕ ЛИЦА
Среда, 05.02.2020 11:00 - 11:30, во Генералната дирекција (зграда НБРМ)

Управата за јавни приходи известува дека на 05.02.2020 година (среда) со почеток во 11 часот, во Генералната дирекција на Управата за јавни приходи (зграда НБРМ) втор кат, директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција посветена на исплатата од МојДДВ за второто тримесечје согласно Законот за враќање на дел од ДДВ кај физичките лица.

Лице за контакт
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија