Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Конференција за медиуми „Спроведени контроли во делот на фискализација и регистрирање на готовинските плаќања“
Четврток, 31.05.2018 10:00, Управа за јавни приходи - Генерална дирекција Скопје

Управата за јавни приходи ги поканува претставниците на медиумите на Конференција за медиуми „Спроведени контроли во делот на фискализација и регистрирање на готовинските плаќања“ која ќе се одржи во Управа за јавни приходи – Генерална дирекција Скопје (зграда НБРМ), 2-ри кат, на 31 мај 2018 година (четврток), во 10.00 часот.

 ФОТОГАЛЕРИЈА

   
     
     
     

 

 ВИДЕО
 
Следете не и на официјалниот YouTube канал на Управата за јавни приходи https://www.youtube.com/c/ujpgovmk и преку Google+ https://plus.google.com/+ujpgovmk
Список на учесници
  • Сања Лукаревска – Директор на УЈП
  • Претставници на медиуми
Лице за контакт
Pdf_16   Преспакет  (273 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Македонија